getuigen
Home Bestel de Brieven Gebed
Binnenkort verkrijgbaar Deel 2: Christus Keert Terug - Helpt je begrijpen' met alle teksten die na de Brieven zijn ontvangen. Meer weten? Stuur een bericht naar Jeroen

GETUIGENIS "CHRISTUS KEERT TERUG" }}

Sommige mensen ervaren in hun leven dat er iets anders is wat het Leven te bieden moet hebben. Het valt mij op dat het meestal degene zijn die veel negatieve ervaringen opgelopen hebben in hun leven. Een zodanige persoon was ik.

Men gaat op zoek. Er gaat een hele procedure aan vooraf en heel wat tijd van intensief spirituele zelfonderzoek. De meeste komen dan iets tegen en voelen zich daar geborgen bij en leven ernaar. Wat het ook is en hoe het verloopt, zij zijn er tevreden mee met datgene met wat zij denken dat goed voor hen is. Enkele voorbeelden zijn bijvoorbeeld:
- Een geloof bestuderen en belijden (Christendom of Islam of Boeddhisme etc.). - Yoga en een bepaalde geloofsovertuiging dat hierbij past. - Het ontdekken van bepaalde gaven en deze ten uitvoer brengen. Er zijn vast nog andere voorbeelden die van toepassing zijn en die zelf ingevuld kunnen worden. Mits goed en overtuigd ondergaan voelen de meeste zich hierdoor bevrijd en verlicht en vinden dat zij het goede Pad betreden hebben en volgen.

Anderen en volgens mij zijn dat er maar weinig onder ons, komen echter informatie tegen waarvan zij rotsvast erin geloven dat dit de enige en juiste Waarheid is waar zij op gewacht hebben.
En volgens mij zijn dat de Brieven die vermeld staan in het Boek "Christus keert terug."
Waarom dat het geval is, is bijna niet te beschrijven, maar volgens mij komt dat omdat het nu eenmaal zo is…ik of men weet het gewoon en voelen dat…’Ja, dit is de enige Waarheid.’ Dit is waar ik al die tijd op gewacht hebt en ik heb het gevonden…een wetenschap van onschatbare geestelijke waarde.

Gevoelsmatig of intuïtief wordt deze Waarheid ondergaan en geaccepteerd als zijnde de enige Waarheid. Na bestudering en her-bestudering van het boek wist ik het echter zeker.
Ik wist het omdat ik het ook echt bestudeerd en in de praktijk gebracht hebt. Daar versta ik onder dat ik al ongeveer ½ jaar elke dag gemediteerd en gebeden hebt, zoals het advies in de Brieven waren.
Sindsdien heb ik een totale metamorfose ondergaan. Ik heb me nog nooit zo goed en gelukkig gevoeld. Elke dag ervaar ik als een zegening en een verlichting…meer en meer!

Ik weet dat ik nog in een beginfase ben, maar voor mijzelf weet ik zeker dat ik “De Weg” gevonden hebt naar echte innerlijke verlichting.
Ik heb mijn Doel in het Leven gevonden over mijn Individualiteit en Bestemming!
Ik heb eindelijk Rust en Vrede in mijn bestaan!

Ik weet zeker dat dit Boek de enige Waarheid is en bevat en wens dat een ieder de mogelijkheid krijg om dit ook te verkrijgen of in ieder geval dat dit boek naamsbekendheid krijgt. Het is de meest verlichtte en spirituele literatuur van deze tijd en voor altijd!

In Liefde en Vrede met een ieder!

Nieuwe Keijenbergseweg 130
6871 VX Renkum
06 - 12 52 40 55
KvK: 09208959
email
algemene voorwaarden