getuigen
Home Bestel de Brieven Gebed
Binnenkort verkrijgbaar Deel 2: Christus Keert Terug - Helpt je begrijpen' met alle teksten die na de Brieven zijn ontvangen. Meer weten? Stuur een bericht naar Jeroen

Lang heb ik advaita filosofie bestudeerd en als waarheid aanvaard.

Daar wordt gezegd dat het geloof dat we een individueel 'ik' zijn de oorzaak van ons lijden is. Hier leert Christus me dat het de bedoeling is dat ik mijn goddelijke identiteit juist mag uitdrukken als een individu. Al zegt Hij het zoveel mooier.

Het kost(te) me moeite om, vanwege de eerder door mij aanvaardde waarheid, toch verder te lezen. Maar ik deed het toch. Ik besef dat het begrijpen en toepassen van wat Christus hier zegt, de sleutel tot liefde is. En ik geniet meer en meer van alles wat Christus hier zegt.

Verder leerde ik via advaita en Een cursus in wonderen, dat God niet de wereld heeft geschapen. Hier zegt Christus dat dit wel zo is.
Ook hier merk ik dat ik de neiging heb om omwille van de verschillen in boodschap, te stoppen met lezen. Wat ik beslist niet (meer) ga doen. Maar dit verschilpunt blijft moeilijk voor me. Maar het zal duidelijk worden.

Nieuwe Keijenbergseweg 130
6871 VX Renkum
06 - 12 52 40 55
KvK: 09208959
email
algemene voorwaarden